Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Hromadný nákup vstupenek spuštěn. Který oddíl nebo škola umí nejlépe fandit?

26. 01. 2024 | 12:37

Základní i střední školy, sportovní oddíly, a hlavně ty atletické mají jako každý rok možnost nakoupit vstupenky na Zlatou tretru Ostrava hromadně. „Děláme to každý rok. Vždy za zvýhodněné vstupné. Cena vstupenky zůstává symbolická ve výši 50 Kč. Zveme školy a sportovní oddíly hlavně na úžasný společný zážitek. V partě se přece jen sport prožívá mnohem intenzivněji a hromadný nákup zajistí, že budou všichni sedět pěkně u sebe," říká ředitel mítinku, Jan Železný. 

Na ostravském Městském stadionu můžou oddílové a školní výpravy prožít celé odpoledne. Od 14:30 je přivítá bohatý program ve sportovní Fan zóně, včetně autogramiád, skvělý a udržitelný catering a market place se suvenýry od místních designérů a výrobců. Po aktivním vyžití pak usednou na tribuny a budou si užívat atletiku a fandění těm nejlepším. „Myslím, že školní výlet za špičkovou atletikou může potěšit nejen učitele tělocviku, ale docela dobře oživit i výuku fyziky. Skok o tyči nebo do výšky je přece nádhernou ukázkou toho, jak zákony fyziky fungují," komentuje s úsměvem Oldřich Zvolánek, šéf pořadatelského SSK Vítkovice.

Hromadný nákup mohou využít nejen školy a oddíly, ale také firmy nebo instituce.  Způsob doručení vstupenek je emailem v elektronické podobě. Vstupenky nejsou zasílány poštou. 

Objednávku provedete vyplněním a odesláním formuláře zde » 

Hromadné objednávky ODESÍLEJTE nejpozději do 20. května 2024.

Informace ke vstupenkám vám rádi poskytneme na emailu vstupenky@zlatatretra.cz a telefonním čísle +420 731 404 443.

 

 

[ ...zpět ]

© 2020 Sdružení sportovních klubů Vítkovice, z. s. | made 7M